noiembrie 18, 2016

Estetica dentara

estetica-dentara-londradent

Estetica dentara sau cosmetica dentara se refera la inlocuirea plombelor de amalgam, albirea dintilor, utilizarea coroanelor ceramice pentru a imbunatati aspectul dintilor si a fatelelor ceramice, pentru un zambet de invidiat. Desi folosim termenul cosmetica dentara, rolul multor din aceste proceduri este unul foarte important pentru sanatatea dentara.

Albirea dintilor este unul dintre cele mai solicitate servicii de cosmetica dentara in cadrul clinicii Londra Dent. Dispunem de mai multe posibilitati de realizare a albirii dintilor in functie de timpul pacientilor si de buget. Putem oferi pacientilor tratamentul profesional de albire la domiciliu, ce include gelul de albire si gutierele. Iar pentru pacientii care aleg sa realizeze albirea dintilor in cabinet, oferim tratament profesional cu lampa de albire Zoom sau Pearl, cu rezultate excelente in doar 45 de minute, fara efecte secundare. Realizam si albirea unui singur dinte devitalizat, acolo unde este cazul. Puteti cumpara si pasta de dinti cu efect puternic de desensibilizare si de albire a dintilor sau gutiere + fluorizare + remineralizare dinti pentru ambele arcade. Realizam fotografii inainte si dupa, pentru a vedea diferenta de nuanta a dintilor.

Fatetele ceramice reprezinta solutia ideala pentru diverse probleme legate de spatierea dintre dinti, probleme cu smaltul, dinti cu forme inestetice, strungareata mare, fisuri ale dintilor. Practic, fatetarea dentara este un procedeu restaurativ al dintilor, pentru ca in urma acestuia se imbunatateste culoarea, forma si aspectul general al dintilor. Fatelele ceramice au un aspect natural si sunt extrem de durabile in timp.

Inlocuirea plombelor de amalgam in cabinetul Londra Dent se realizeaza cu extrem de multa atentie, aspirand resturile de amalgam, pentru ca acestea sa nu fie inghitite de catre pacient, fiind toxice pentru organism. De obicei, sub plombele de amalgam se gasesc carii ce vor trebui tratate. Plombele de amalgam nu se mai folosesc acum, pentru ca avem tehnici dentare mult imbunatatite, care pot pastra dintii sanatosi pentru mult mai mult timp.

Restaurarea dintilor prin procedee Inlay si Onlay. O solutie ideala de a restaura dintii este folosirea ceramicii sau a rasinilor compozite pentru a pastra culoarea naturala a dintelui dar si a-l proteja pe termen lung. Practic se ia o amprenta in locul in care in mod normal ar fi plasata o plomba si se creaza computerizat partea lipsa a dintelui, care apoi este aplicata direct pe dinte. Dintele este intarit pentru ca astfel se pastreaza o parte mult mai mare din structura dentara sanatoasa. Solutia este foarte potrivita si pentru dinti fisurati sau ciobiti.