noiembrie 18, 2016

Endodontie

dureri-dinti-endodontie-londradent

Endodontia este ramura medicinei stomatologice care se ocupa cu tratarea afectiunilor pulpei dintelui, partea aflata in interiorul dintelui, formata din nervi, tesuturi si vase de sange.

Fascinatia stomatologica este reprezentata de faptul ca fiecare dinte este unic. Dintii pot avea intre una si cinci radacini si pana la sase canale. De aici si importanta tratamentului, care trebuie realizat cu o atentie sporita.

La Londra Dent facem tot posibilul sa salvam fiecare dinte. Rugam pacientii sa vina de la primele semne de durere, de la aparitia primelor semne de carie sau cum apare o sensibilitate noua. Pana la a pierde un dinte sunt foarte multe etape in care se poate interveni pentru salvarea acestuia. Se poate salva si nervul si se poate trai chiar si cu un dinte devitalizat, insa extractia inseamna deja foarte multe schimbari. Dintii din jur incep sa migreze, sunt probleme de vorbire si de masticatie, pentru a nu mai discuta despre aspectul estetic.

Treptat, infectiile netratate ale dintelui se pot duce catre os, iar complicatiile sunt destul de grave.
In mod paradoxal, in primele stadii ale problemelor endodontice preturile de tratament sunt cele mai mici si totusi, de cele mai multe ori pacientii asteapta infectii majore pentru a se adresa medicului stomatolog, iar atunci tratamentul devine costisitor si de lunga durata.

Clinica Londra Dent va asteapta sa rezolvati problemele endodontice, intr-o ambianta placuta, un mediu igienic, cu o aparatura de ultima ora si cu medici care va respecta. In plus, la Londra Dent puteti rezolva absolut toate problemele stomatologice intr-un singur loc, pentru ca dispunem si de aparatura necesara radiografiilor, atat panoramice cat si cele pentru un singur dinte si astfel economisiti timp si nu aveti de ce sa va plimbati prin oras pentru radiografii, pe care apoi sa le aduceti la noi la cabinet.

Va asteptam cu drag!