noiembrie 18, 2016

Stomatologie copii

neworleans_kids_dentist

Grija si dragostea pentru cei mici ne vin natural, pentru ca si noi, medicii si asistentele de la Londra Dent avem copii. Stim ca atunci cand adultii aud un copil cu durere de masea, nu stiu cum sa-l mai aline.

Este important ca medicul stomatolog sa inteleaga nevoie copiilor, pentru ca ei sunt mereu jucausi si vorbareti, chiar si pe scaunul din cabinetul stomatologic. De aceea, noi ne-am gandit care sunt cele mai bune metode de tratament si avem grija nu doar la o igiena impecabila, dar si la micile detalii care ii fac pe copii sa nu capete frica de dentist.

Echipa Londra Dent este formata din medici cu experienta in tratarea problemelor stomatologice ale copiilor. Avem cursuri de pedodontie si tinem sa impartasim parintilor din cunostintele noastre, pentru ca cei mici sa nu aiba probleme stomatologice.

Informatii pentru parinti:

Primul consult stomatologie este indicat sa aiba loc la varsta de 1 an.

Tot la varsta de 1 an se si incepe periajul dintilor micutilor. Acesta se va realiza cu pasta de dinti si periuta adecvata varstei copilului.

Copii este bine sa ajunga la medicul stomatolog inainte sa apara probleme, pentru a se obisnui cu medicul, cu cabinetul si cu procedurile, fara sa-i fie frica.

Cei 20 de dintii de lapte, desi nu sunt permanenti este bine sa fie cat mai sanatosi posibil, pentru ca problemele acestora pot afecta si dintii definitivi.

Primii dinti definitivi apar la varta de 6 ani. Iar dintii de lapte cad treptat. La fetite, acest proces are tendinta sa fie mai timpuriu, insa este posibil ca si la 12 anisori sa mai cada ultimul dinte de lapte.

La caderea primilor dintisori copilul nu trebuie fortat si trebuie ajutat sa inteleaga ca nu este bolnav.

Pentru protejarea dintilor si in genral pentru o sanatate mai buna, zaharul ar trebui evitat cat mai mult din alimentatia celor mici.

Nu asteptati sa se agraveze problemele dentare ale celor mici. Veniti imediat ce pare ceva in neregula, astfel copilul va putea fi tratat rapid si fara durere.

De cele mai multe ori un aparat dentar poate fi solutia pentru copiii carora le-au crescut dintii permamenti stramb sau pentru cei care au probleme cu masticatia, datorita directiei de crestere a dintilor.

Cum avem noi grija de copiii dumneavoastra?

In primul rand cabinetul nostru va ofera garantia curateniei si a igienei sporite. Folosim dezinfectanti de cea mai buna calitate, toate materialele sunt sterilizate utilizand tehnologii moderne.

Va tinem informati legat de ce este mai nou si mai performant in pedodontie. Spre exemplu, sigilarea dintilor este o tehnica dentara moderna ce ajuta copilul cu dinti sanatosi sa-i mentina astfel pentru toata viata. Sigilarea reprezinta aplicarea unui material sigilant in santurile dintelui pentru a-l proteja mai bine de placa bacteriana si a preveni astfel aparitia cariilor dentare. Mai nou, aceasta tehnica poate fi folosita si pentru dintii de lapte.

Realizam tratamente de fluorizare si periaj profesional si bineinteles avem grija de cariile copiilor dumneavoastra.

Acolo unde este nevoie putem folosi si anestezia generala, dar de obicei atunci cand copilul este marisor ne ajuta si sedarea prin inhalarea de paroxid de azot, un gaz ilariant care da o stare de bine, pastrand totusi copilul constient. O alta metoda de anesteziere folosita la cabinetul Londra Dent este si Dental Vibe, o metoda de anesteziere prin vibratii, perfecta pentru toti pacientii mici sau mari, care au frica de injectie.