martie 5, 2017

Radiologie

Clinica Londra Dent pune la dispozitie intreaga aparatura necesara diagnosticarii si tratamentelor dentare.

In functie de problemele fiecarui pacient in parte, recomandam radiografii digitale retroalveolare sau panoramice. Pacientii nu au de ce sa-si faca probleme legate de nivelul de radiatii la care se expun, pentru ca radiografiile digitale presupun un timp de expunere foarte scurt, iar doza de radiatie este aproape imperceptibila, astfel neexistand vreun risc de iradiere pentru pacienti.

Radiografiile panoramice permit vizualizarea tuturor dintilor si a elementelor maxilo-faciale ce ii inconjoara. Astfel, medicul stomatolog poate vedea foarte usor daca este afectat osul maxilar, mandibula, sinusul maxilar sau articulatiile temporo mandibulare.

Ca aparatura radiologica folosim:

Durr Dental VistaScan

durrdental-vistascan

Durr Dental Vistascan Mini Plus este un sistem de placute fosforice fabricat in Germania. Aparatul poate procesa toate formatele intraorale, intre marimile 0 si 4 si un mare avantaj este ca toata suprafata placutelor este activa.  Este recomandat pentru manipularea simpla, similara cu cea a filmului analog. Ofera o calitate Hi definition a imaginii si are un program  complex de procesare a imaginii si posibilitatea transmiterii imaginilor prin USB, retea, CD sau film digital.

Sirona Heliodent Plus

sirona-heliodent-plus

Aparatul de radiologie intraorala Heliodent Plus ofera o calitate perfecta a imaginii, este extrem de flexibil si durabil si sigur pentru pacienti.

Soredex Cranex Tome Ceph

sorodex-cranex-tome-ceph

Ortopantomograf cu brat cefalometric + tomografie spiralata. Perfect pentru radiografiile dentare panoramice.

Soredex Digora PCT

soredex-digora-pct

Un aparat special pentru vizualizarea radiografiilor panoramice in format digital.