noiembrie 18, 2016

Turism dentar

bucharest-1

Romania – destinatia perfecta pentru turism dentar

Indiferent de locul unde va aflati, putem organiza vizita dumneavoastra intr-un singur pachet complet, astfel incat sa puteti imbina, intr-un mod placut, turismul cu rezolvarea problemelor dentare. Pachetul poate include transfer de la aeroport,  cazare,  pachet tratament stomatologic, tur de oras si excursii in diferite destinatii turistice din Romania.

Majoritatea strainilor care ajung in Romania sunt uimiti de frumusetile patriei noastre, de gradul de civilizatie si de progresul rapid de dupa 1989. Majoritatea isi doresc sa revina, la un moment dat, in Romania si pastreaza prieteniile cu romanii care le-au prezentat tara.

Romania este o destinatie turistica extraordinara, iar Bucurestiul vine cu cele mai moderne tehnici dentare, impletite cu o multitudine de obiective turistice. Pretul interventiilor stomatologice este mai mic decat in tarile occidentale, iar calitatea serviciilor este la aceleasi standarde. Pentru ca sanatatea si frumusetea dintilor reprezinta fundamentul pentru o sanatate de fier si pentru succesul profesional si personal, va invitam la o vizita in Bucuresti! Noi va vom asigura o sedere placuta, intr-o locatie centrala si va vom prezenta cele mai importante obiective turistice, pentru ca sejurul dumneavoastra in Capitala sa fie cu adevarat de neuitat.

Atat strainii, cat si romanii plecati in strainatate se adreseaza adesea clinicii noastre pentru servicii dentare, bucurandu-se de revenirea in tara si de servicii de calitate, intr-o atmosfera familiara.

Ce inseamna turismul dentar alaturi de Londra Dent?

  • Perfectiune si profesionalism, in calitatea serviciilor medicale

Noi punem suflet in ceea ce facem si tratam cu respect fiecare pacient. Avem aparatura de ultima generatie, ne gasiti intr-o locatie centrala si oferim o gama larga de servicii, astfel incat pacientii nu trebuie sa mearga in mai multe clinici, rezolvand la noi toate interventiile dentare de care au nevoie.

  • Atentie sporita pentru igiena

Tinem foarte mult la igiena clinicii si fiecare membru al echipei noastre este atent atat la calitatea interventiilor stomatologice, dar si ca standardele de igiena sa fie maxime, pentru confortul deplin al pacientului. Lucram cu cele mai moderne tehnologii pentru sterilizarea ustensilelor medicale.

  • Respect pentru pacienti

Acordam pacientilor cat timp este nevoie, negrabind interventiile stomatologice. Dupa interventie, tinem legatura cu pacientii, pe intreaga durata a procesului de vindecare.

  • Acces la toate serviciile stomatologice

Oferim o gama larga de servicii, atat pentru adulti, cat si pentru copii. De la partea de cosmetica dentara, la implanturi, la sanatatea orala sau radiologie.

  • Intelegerea si sustinerea pacientilor cu „frica de dentist”

Frica de a merge la stomatolog este destul de frecvent intalnita. Deseori oamenii raman cu probleme de sanatate nerezolvate, fiind descurajati sa se prezinte la medicul stomatolog. De aceea, in clinica Londra Dent, pacientii pot opta si pentru anestezie cu protoxid de azot si oxigen, o tehnica de anesteziere ce se realizeaza cu ajutorul unei masti cu gaz neiritant. Acest proces pastreaza pacientul constient pe timpul interventiei stomatologice, dar ii da in acelasi timp o stare de bine si il scapa de anxietate. Si cei mici pot beneficia de o astfel de anesteziere.

  • Specializare in implantologie

Medicii nostri sunt specializati in inserarea implanturilor dentare. Furnizorii nostri de implanturi si bonturi protetice sunt companii din Germania, Elvetia, Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud si Israel si sunt printre cele mai renumite nume din domeniu. Implanturile variaza ca pret, dar sunt cele mai bune din gama lor. Impreuna putem stabili tipul de implant potrivit, in functie de bugetul pe care il puteti aloca acestor interventii stomatologice.

  • Infrumutesare prin aplicarea fatetelor dentare

In zilele noastre, dintii nu mai au de ce sa fie inestetici. Fatetele dentare schimba cu totul zambetul oamenilor si ii fac sa se simta mai increzatori, atunci cand vorbesc, in contexte sociale sau de afaceri. Dintii inghesuiti, decolorarea sau spatiile dintre dinti pot fi cosmetizate, prezervand sanatatea dintelui, prin aplicarea unei fatete care il imbraca si ii schimba aspectul. Avantajul acestei tehnici este ca rezultatele pot fi previzualizate, deciziile pentru zambetul perfect fiind luate de catre medicul stomoatolog, impreuna cu pacientul.

Bucharest1

Exista preturi preferentiale pentru cazare in cadrul pachetului de turism dentar Londra Dent?

Colaboram cu un hotel de top din Bucuresti, pentru a asigura confortul complet pentru pacientii nostri.

Hotelul Marshall Garden este un hotel de 5 stele, aflat intr-o locatie splendida, pe Calea Dorobantilor, foarte aproape de Piata Romana, chiar in centrul capitalei. Hotelul se afla foarte aproape de obiective turistice importante, de restaurante si cafenele, dar si de clinica Londra Dent.

Oaspetii hotelului au micul dejun inclus in pret, acces gratuit la sauna si la sala de fitness. In plus, camerele sunt dotate cu Internet wireless gratuit, iar in Romania viteza Internetului este una dintre cele mai bune din intreaga lume.

Tarifele sunt special create pentru pacientii nostri. Preturile variaza intre 60 de euro pe noapte (camera single, pentru 7 nopti de cazare) si 70 de euro pe noapte (3 nopti de cazare). Pentru o camera dubla, preturile se situeaza intre 70 de euro pe noapte (pentru 7 nopti de cazare) si 80 de euro pe noapte (3 nopti de cazare).

Pentru cei care doresc mai multe informatii despre cazarea in Bucuresti si mai multe optiuni de cazare, va rugam sa ne contactati.

Cum se poate ajunge in Bucuresti?

Bucurestiul este deservit de Aeroportul International “Henri Coanda”, Otopeni, unde aterizeaza atat avioane ale companiilor low cost, cat si ale operatorilor aerieni premium. Pretul unui bilet variaza in functie de calitatea serviciilor aeriene dorite, iar zborurile sunt din intreaga lume.

2015-07-17-1437120848-9260732-maxresdefault

In plus, de la Aeroportul Otopeni pana la Clinica Londra Dent sunt doar 15 km, iar tarifele practicate de catre companiile de taxi din Bucuresti sunt printre cele mai mici din Europa, pornind de la 0,31 de euro pe kilometru.

Care sunt cele mai importante obiective turistice din Bucuresti?

Parcul Cismigiu, Parcul Herastrau, Centrul Vechi, Manastirea Stavropoleos, Biserica Rusa, Palatul Parlamentului, Muzeul National de Istorie, Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul Municipiului Bucuresti, Calea Victoriei, Ateneul Roman, Opera din Bucuresti, Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman sunt doar cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Londra Dent va poate pune in legatura cu un ghid turistic, care va va ajuta sa descoperiti cele mai frumoase locuri din Bucuresti. Impreuna veti putea elabora un traseu turistic adecvat dorintelor dumneavoastra, precum si timpului disponibil.

Cum puteti beneficia de un pachet de turism dentar alaturi de Londra Dent?

Va rugam sa ne contactati, pentru a discuta nevoile dumneavoastra stomatologice, precum si asteptarile turistice. Impreuna vom gasi formula ideala de a imbina sanatatea dintilor cu bucuria de a vizita Bucurestiul sau anumite destinatii din tara.