februarie 7, 2017

Ce spun pacientii

Stimate domnule doctor Luca Dorin, Am simtit nevoia sa va transmit in scris aprecierea mea, pe care doresc sa o impartasesc si altora, tuturor acelora care au nevoie de interventii stomatologice calitative si de durata, de la copil la varstnic, beneficiind de suportul aparaturilor de ultima generatie intr-un ambient modern si relaxant – cafea, ceai, wi-fi, tv. 🙂 Prima mea experienta deosebit de placuta la stomatolog, a fost alaturi de dvs, Dr. Luca Dorin, un OM deosebit si un profesionist de inalta clasa - imi explicati intotdeauna detaliile interventiilor pe care urma sa le faceti, incepand cu cele mai simple si pana la cele mai complexe, respectiv interventii chirurgicale si implanturi dentare. In acest context, imi face o deosebita placere sa va recomand tuturor cunostintelor mele, cat si tuturor celor care sunt interesati de un stomatolog bun! Vi-l recomand pe Dr. Luca Dorin din toata inima

Narcisa Roman

Narcisa Roman

Dupa ce am avut parte de vreo 4 stomatologi care mi-au oferit programari nerespectate, carii necuratate complet, canale tratate incorect (deci granuloame), plombe care cadeau si intr-un final peierederea unui dinte... am ajuns la Dr Luca. Cunoscutii stiu cat sunt de pretentioasa dar de 7 ani incoace sunt f f.multumita, Iar noul cabinet m-a impresionat placut prin dotarile ultramoderne. Felicitari!

Ruxandra Alexandrescu

Ruxandra Alexandrescu

Recomnad cu placere ori de cate ori am ocazia pe Dl. Dr. Dorin Luca.

Mirela Simion

Mirela Simion

Totul la superlativ!! Dr. Dorin Luca e o minune de om, iar personalul excelent.

Magdalena Moreh

Magdalena Moreh

Excelenta profesionala din partea intregului personal. Recomand cu toata increderea acest cabinet stomatologic.

Cathy Seizu

Cathy Seizu

Le multumesc prietenilor mei ca m-au ajutat sa descopar cabinetul dentar si personalul care ofera o stare de liniste si comfort inainte si dupa tratamentul stomatologic.

Mihaela Gheorghe

Mihaela Gheorghe

You're the best in the world!

Emiliya Tchernyh

Emiliya Tchernyh